Detox -ionikylpy

Detox -laite puhdistaa kehoasi ja auttaa soluja toimimaan tehokkaammin.

Nykyajan stressaava elämäntapa, kemikaalit ja muut myrkyt sekä ravintoköyhä ruoka aiheuttavat sen, että solut eivät toimi kunnolla: ravintoaineet eivät imeydy tehokkaasti ja kuona aineet eivät pääse pois soluista. Detox -laite tuottaa taajuuden joka resonoi hellästi kehosi kanssa ja stimuloi kaikkia solujasi auttaen niitä toimimaan tehokkaammin ja täten poistaen myrkky- ja kuona-aineita kehostasi.

Detox -inonikylvyssä jalat laitetaan mukavan lämpöiseen veteen, johon lisätään hiukan merisuolaa. Kehoon johdetaan hyvin pieni määrä sähköä rannekkeen, jalkakylpyvadissa olevan elektrolyysilaitteen sekä suolavesiliuoksen avulla. Jaloissa on yli 2000 huokosta, joiden kautta toksiinit poistuvat tehokkaasti. Toksiinien ja kuona-aineiden poistuessa veden väri voi vaihdella kellertävästä tummanruskeaan. Veden väriä ei kuitenkaan analysoida tarkemmin eikä siitä tule vetää tiukkoja johtopäätöksiä. Ionikylvyn jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä, jotta liikkeelle lähteneet kuona- ja myrkkyaineet pääsevät pois kehosta.

Detoxilla on positiivinen vaikutus aineenvaihduntaan, ravintoaineiden imeytymiseen ja se lisää kehon happipitoisuutta. Detoxilla saatetaan saada apua mm. erilaisiin kiputiloihin, virusten ja bakteerien poistoon sekä kohennusta yleiseen vireystilaan.

Detox-ionikylpy ei sovi epilepsiaa sairastaville eikä henkilöille joilla on sydämentahdistin. Sitä ei myöskään suositella, jos olet raskaana.

 

 

 

 

Detox -ionikylpy 30€/30min

Kaveri-detox ( 2 henkilöä samaan aikaan) 20€/30 min/hlö