Energiahoito

Kohti luonnollista kehon ja mielen tasapainoa

Energiahoidossa hyödynnän maailmankaikkeudessa vapaasti virtaavaa energiaa. Energia virtaa käsieni kautta sinne mistä se syystä tai toisesta puuttuu tai missä energia on jumittuneena.  Pääasiallisesti teen niin, että hoidettavan keho ja mieli saavat vetää energiaa tarpeen mukaan sinne missä sitä eniten tarvitaan; väsynyt keho ja mieli saavat lisää energiaa ja vastaavasti ylikierroksilla käyvää se rauhoittaa. Toisinaan pureudutaan tarkemmin johonkin ongelmaan ja sen syihin, kuten unettomuus, hermostuneisuus, jännittämien, stressi, erilaiset kiputilat, kilpirauhasen ongelmat…

Energiahoito laukaisee stressi- ja jännitystiloja, lievittää kipua ja antaa kehon käyttöön lisää elinvoimaa. Se aktivoi verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä voimistaa kehon itseparanemismekaniikkaa. Jokaisen paranemisprosessi on erilainen. Toinen voi havaita muutoksia voinnissaan välittömästi ja toisella eteneminen menee hitaasti, mutta varmasti.

Monestihan erilaiset fyysiset ongelmat alkavat ensin energiatasolta ja pitkään jatkuessaan saavat aikaa fyysisiäkin ongelmia. Energiahoito edesauttaa siis lievittämään mahdollisia energiajumeja ja toisaalta vahvistaa sujuvampaa energian kulkua, jotta fyysisiä ongelmia ei välttämättä ilmaantuisi tai niiden olisi mahdollista helpommin lievittyä

Energiahoito tehdään vaatteet päällä, joten kannattaa pukeutua mukavan rentoon asuun. Hoidossa ei painella tai hierota kehoa, vaan käytetään kevyttä kosketusta. Jos kosketus ei tunnu mukavalta, voi hoidon tehdä myös muutaman sentin päässä kehosta. Energiahoidossa käydään läpi koko keho päästä jalkoihin.

Hoidon jälkeen, jos asiakas haluaa, kerron hänelle mihin energiaa hoidon aikana meni. Mikä tunne tai toiminta on kuluttanut/kuluttaa energiaa? Missä energia on pysähdyksissä? Missä se virtaa hitaasti? Selvätuntoisena ihmisenä tunnistan ne paikat joissa energia ei virtaa normaalisti. Joskus on hyödyllistä tietää, jos esim. fyysiseksi koetut vaivat johtuvatkin jostain negatiivisesta tunteesta, kuten suru tai huoli. Voi myös olla niin, että jonkin vaivan syy onkin fyysisesti aivan eri kohdassa kuin missä kipu tuntuu. Lopuksi voidaan myös yhdessä köydä läpi menetelmiä joilla omaa energiaa saisi kohotettua ja tasapainoitettua.

Energiahoidonhoidon jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä, koska aineenvaihdunnan vilkastuessa kuona-aineita lähtee liikkeelle ja ne on hyvä saada pois kehosta.

Energiahoito sopii kaikille, vauvasta vaariin. Hoitoon voi tulla ylläpitääkseen hyvää terveyttään tai hakemaan helpotusta vaivoihin.

P.S. Jos et pääse tai  halua tulla paikanpäälle, niin voit hyödyntää kaukohoitovaihtoehtoa. Se on aivan yhtä tehokasta kuin lähihoitokin.

 

 

 

Energiahoito kestää noin tunnin. (Keskusteluineen noin 75-90min)

Hinta 40€

 

Huom! Olen valitettavasti pitkällä sairauslomalla. Ilmoitan paluustani myöhemmin.

 

Chakrojen tasapainotus sisältää perushoidon lisäksi energiakeskusten eli chakrojen tasapainoituksen. Isoimpia energiakeskuksia on seitsemän ja ne sijaitsevat kehon keskilinjassa. Chakrat ottavat energiaa ympäristöstä, ruuasta yms. ja luovuttavat energiaa koko kehoon. Lisäksi jokaisella chakralla on oma roolinsa ja vaikutuksensa määrättyihin tunteisiin sekä ominaispiirteisiin kuten itseilmaisu, herkkyys ja intuitiivisuus.  Chakrat saattavat toimia puutteellisesti esimerkiksi, jos olet sairastunut, kohdannut surua, vihaa, katkeruutta, syöt epäterveellisesti, olet stressaantunut tai huolehdit vain toisista unohtaen itsesi.

Perushoito + chakrojen tasapainotus 50€, kesto reilun tunnin

Meridiaanien tasapainotuksessa teen aluksi perus koko  kehon kattavan energiahoidon, mutta keskityn hoidon loppupuolella erikseen meridiaanien eli energiakanavien tasapainoittamiseen. Ne kuljettavat chakroista energiaa, jotta sitä olisi koko kehossa tasaisesi. Päämeridiaaneja on 12 ja jokainen niistä kuljettaa energiaa määrätylle sisäelimelle. Energiankulku voi olla häiriintynyt kanavissa esimerkiksi tunnesyistä tai jonkin elimen sairastuttua.

Perushoito + meridiaanien tasapainotus 50€, kesto reilun tunnin

 

Täsmähoitoa ennen voidaan asiakkaan kanssa sopia mitä hän haluaisi hoidettavan erityisesti. Ongelmana voi olla esimerkiksi unettomuus, väsymys, hikoilu, hermostuneisuus, levottomat jalat, jännitys, erilaiset säryt, alakuloisuus… Tai voidaan sopia, että tarkkailen energiankulkua perushoidon kuluessa ja hoidan sen mukaan täsmähoidolla aluetta, kehon osaa tai tunnetta, joka erityisesti vetää energiaa ja tuntuu olevan energiavajauksella tai jumittuneessa tilassa.

Perushoito + Täsmähoito 50€, kesto reilun tunnin

 

Tässä asiakkaitteni kokemuksia hoidosta:

”Minulla on ollut vuosia kestävä stressitilanne kotona ja vuoden lopulla yllättävien uusien työasioiden johdosta stressiä myös töissä. Avokonttori aiheuttaa lisäksi minulle tietynlaista jännitystilaa.
Töissä minulla on kasvot ja kaula tulleet usein pitkäksi aikaa punaisiksi ja jalat hikoilleet paljon.Kävin todella ylikierroksilla, meinasin jopa ottaa lopputilin ennen todella paljon pitämästäni työstä.Ajatukset vain vilistivät pään sisällä 🙂 Sitten ajattelin, että on ihan pakko saada itseni rentoutumaan jollakin keinolla.

Silloin löysin energiahoidon, joka tuntui heti ensimmäisen kahden kerran jälkeen auttavan oloani.
Olen nyt käynyt viisi kertaa ja jalkani eivät hikoile oikeastaan ollenkaan, ja pystyn hallitsemaan hermostumistani töissä. Punoituskin menee jonkin ajan päästä ohi. Kotona pystyn myös paremmin pysyttelemään rauhallisena; mieheni kulkekoon omaa tietään.

Olen todella iloinen, että ’uskalsin’ kokea tämän hoitomuodon!”

 
”Erotilanteessa sain lievitettyä stressiä. Hoidon aikana pystyin rentoutumaan ja mieli ei ollut niin allapäin.
Jaksoin käydä vaikeita asioita paremmin läpi”
” Olen ollut paljon rennompi ja virkeämpi.
Energiahoito on auttanut myös käsieni vapinaan.”