Monien mielestä kuulostaa kummalliselta, että energiahoidossa ei aina tarvitse tulla paikanpäälle hoitajan luo, vaan energiaa voi välittää myös riippumatta siitä missä paikassa vastaanottaja on. Kaukohoito on kuitenkin myös tehokas energiahoitomuoto siinä missä lähihoitokin ja kaukohoidolla on etunsa  silloin, jos vastaanottaja on sairaalassa tai muuten kovin kipeä tullakseen luokseni, asuu kaukana tai haluaa muuten vain saada energiaa kotioloissa. Erityisesti lasten kohdalla on hienoa havaita muutokset energialähetysten jälkeen, koska he harvoin edes tietävät, että vanhempien pyynnöstä heille on energiaa lähetetty.

Kaukoenergiahoidosta saattaa saada apua samoihin asioihin kuin lähihoidostakin eli esimerkiksi jännityksen, stressin, surun, uupumuksen tai erilaisten kiputilojen lieventämiseen. Sillä voi olla positiivisia vaikutuksia mm. ylikierroksilla olevan hermoston rauhoittamiseen, uni- ja aineenvaihdunnan ongelmien korjaamiseen ja muutenkin koko elimistön tasoittamiseen, jotta elimistö toimisi mahdollisimman luonnollisella ja optimaalisella tasollaan.

Monestihan erilaiset fyysiset ongelmat alkavat ensin energiatasolta ja pitkään jatkuessaan saavat aikaa fyysisiäkin ongelmia. Energiahoito edesauttaa siis lievittämään mahdollisia energiajumeja ja toisaalta vahvistaa sujuvampaa energian kulkua, jotta fyysisiä ongelmia ei välttämättä ilmaantuisi tai niiden olisi mahdollista lievittyä.

Energialähetykset voidaan sopia tehtäväksi niin, että vastaanottaja on samaan aikaan mukavan rentoutuneena nojatuolissaan tai sängyllään ja saa samalla pienen oman hengähdystaukonsa arjen keskellä.  Näin kannattaa tehdä erityisesti silloin, jos on kovin herkkä. Energia saattaa  rentouttaa herkimmillä paljonkin ja heillä voi olla kehossaan muitakin tuntemuksia, kuten kihelmöintiä ja kylmiä väreitä. Tämä saattaisi turhaan häiritä esimerkiksi autolla ajaessa tai kesken tärkeän kokouksen. Toinen vaihtoehto on sopia vain lähetyskertojen määrä ja lähetän energiaa silloin, kun minulle sopii.

Osa lähetyksestä voidaan tehdä täsmähoitona jollekin alueelle tai yksittäiselle ongelmalle, kuten kipuileva kehon osa, unettomuus, autonomisen hermoston häiriö, korkea verenpaine, hampaiden narskuttelu, aineenvaihdunnan tai kilpirauhasen häiriöt jne. Jokaisen kaukohoidon jälkeen asiakas  saa kirjallisen palautteen (tekstiviestillä, s-postilla, faceviestillä). Viestissä asiakas saa palautteen omista energioistaan. Mikä ehkä energiankulkua on jumittanut tai heikentänyt ja missä kohdin näitä ongelmia havaitsin sillä hoitokerralla. Annan viestissä myös vinkkejä millä tavoin asiakas voisi omia energioitaan tasapainottaa itsenäisesti ja voimme miettiä vielä yhdessä mitkä muut ulkopuoliset tahot voisivat olla tukena, jotta energiajumit ja -vajeet helpottaisivat.

Peruskaukohoito 20€/kesto noin 20min

Extrakaukohoito 25€/kesto noin 30min (sis. perushoidon lisäksi chakrojen/meridiaanien tasapainotuksen tai täsmähoidon johonkin tiettyyn vaivaan)

 

 

Huom! Olen valitettavasti pitkällä sairauslomalla. Ilmoitan paluustani myöhemmin.

 

 

 

Tässä asiakkaitteni kokemuksia kaukohoidosta:

”Havaintosi osuivat täysin nappiin. Olen todellakin hermostollisessa ylikierrostilassa ja hammasta purren menen eteenpäin; olen yrittänyt tätä rauhoittaa mm. meditoimalla. Viime viikko oli yksi rasittavimpia mitä minulla on ollut vuosiin, ja se varmasti välittyi sinulle päin. Hormonitasapainon haasteistakin sait kiinni. Olen sairastanut rintasyövän ja olen edelleen hormonihoidossa. Kyllä, edellisessä asunnossani altistuin homeelle, ja siitä on jäänyt pysyvä herkkyys. Tämäkin havainto siis nappiin! Yritän muista maadoittautua, irrottautua, suojautua ja linjautua tuonne korkeimpaan aivan säännöllisesti. Kiitos muistutuksesta ja tästä hoidosta!”

” Tämä on jotenkin hämmentävää … Lähdin näihin hoitoihin avoimin mielin ja vähän ehkä sellaisella ”katellaan ja tunnustellaan” asenteella. Mutta jo nämä kaksi kertaa energiahoitoja ovat olleet todellisia mielen ja kehon avaavia kokemuksia! Aivan ihanaa !”

”Minulla oli todella paha virustauti. Kurkku niin turvoksissa ja kipeä, etten pystynyt nukkumaankaan.
Koitin tuloksetta kaikkia apteekin kurkkutabletteja ja söin särkylääkettä.
Energiaahoito oli ainut, joka helpotti oloani ja sain nukuttua.”
”Uskomatonta kyllä, se kantapää, joka on vaivannu puoltoista kuukautta, ja jota olen koittanut hoitaa vaikka miten ja millä, tuntui heti lauantaina paremmalta!!! 😳 Eli kuten sanoit, on voinut olla joku tunnejuttu siinäkin taustalla. Vaikea tässä on olla uskomatta tämmöseen ”kaukohuuhaahan” 😉😂
”Kiitos kaukohoidosta, Sini. Hoitosi oli tosi voimaannuttavaa.
Löysit todella tarkasti ongelmakohdat ja niiden aiheuttajat.
Energia kulku lempeästi juuri sinne missä sitä tarvittiin.
Olet rakkaudella hoitava ja taitava työssäsi.
Suosittelen lämmöllä.”
”Mietin, olisiko energiahoidosta apua kilpailujännitykseen….Treenit ovat menneet koko talven todella hyvin, ja edistyminen on ollut upeaa. Mutta kisoissa on tullut epäonnistumisia, ja se pistää jännittämään joka kerta enemmän. Suorituksessa näkyy epävarmuutta, valmentajan ohjeet unohtuu ja tulee virheitä”
Energialähetyksen jälkeinen palaute: ”Pakko kertoa: hopeamitali ja paikka aluefinaaliin. Vahvaa tekemistä.”

”Sun energeettiset tulkinnat on osunut kyllä mulle niin nappiin  ❤️

Mä allekirjoitan kaikki ja musta on ollut mieletöntä saada tietää juttuja itsestään, koska pikkuhiljaa voi alkaa korjaamaan tekemisiään ja kuuntelemaan sydäntä, mitä se ohjaa tekemään… ❤️  ❤️ ”