Klassinen hieronta

Hieronta on yksi vanhimmista hoitomenetelmistä. Siinä pehmeitä kudoksia käsitellään ja muokataan mm. sivelyllä, hankauksella, painamalla, pusertelemalla ja taputtelemalla.

Nykyään moni tekee työtä istuen ja lihakset ovat paljon staattisessa tilassa. Klassinen hieronta on tällöin tärkeässä roolissa lihashuollossa. Hierontaa käytetään myös helpottamaan lihasperäisen päänsäryn oireita, arpi- ja sidekudosmuodostusten normalisoinnissa, leikkausten jälkihoitona, ruuansulatusongelmissa, urheilusuorituksista palautumiseen ja ihan vain rentoutumiseen.

Hieronta vilkastuttaa veren- ja imunestekiertoa. Kuona-aineet, kuten maitohappo pääsevät pois verenkierrosta ja vastaavasti happi ja ravintoaineet pääsevät paremmin soluihin. Hieronta lievittää lihaskipuja ja rentouttaa sekä fyysisesti että psyykkisesti.

Hieronnan tueksi saat ohjeita omaan lihashuoltoosi, kuten ongelmaa helpottavia venyttelytekniikoita sekä mahdollisia ravintolisäsuosituksia.

Aina ei  tarvitse olla varsinaista vaivaa tullakseen hierontaan, vaan sinne voi tulla ylläpitämään lihasten hyvää toimintakykyä tai vain rentoutumaan hektisen arjen vastapainoksi.

Tervetuloa!

 

Klassisen hieronnan hinnat:

 

45 min/ 35 €

60 min/ 43 €

90 min/ 65€