Pinaatissa on runsaasti antioksidantteja ja rautaa, kuten muissakin tumman vihreissä kasviksissa. Halusin letuista ruokaisammat, joten jätin jauhot melko minimiin ja pinaattia laitoin runsaasti. Tässä on resepti maidottomiin, gluteenittomiin pinaattilettuihin:
Tarvitset:
300g Hienonnettua, pakastepinaattia
3 Munaa
2,5 dl Kaurakermaa
1 dl Kauraleseitä
1 dl Maissijauhoja
2 kpl Valkosipulinkynsiä
1/2 dl Tuoretta ruohosipulia
1 tl Ruususuolaa
1 tl Leivinjauhetta
Öljyä paistamiseen
Sulata pinaatit ja hienonna hieman ruohosipuleita. Laita kaikki ainekset blenderiin ja sekoita tasaiseksi.
Paista öljyssä pieniä lettuja.
Nauti ”kermaviilikastikkeen” eli kaura Ruokaan Fraichen ja puolukoiden kera.
Viimeisimmät kommentit