Resepti vaati vähän fiksailua, kun ekasta versiosta tuli niin kirpeä ettei sitä voinut irvistämättä syödä 😉 Nyt maku on omasta mielestäni kohdillaan 🙂 Halutessasi voit lisätä hunajan sijaan 1/2-1 dl sokeria. Itse koitan olla niin vähällä sokerilla kuin mahdollista, koska se vain rasittaa turhaan kehoa ja aiheuttaa tulehdusta.
Resepti on gluteeniton, maidoton, soijaton, munaton, sokeriton…ja silti tooosi hyvä 🙂
6dl Raparperia
2 Banaania
200g Maustamatonta kaurajogurttia
1rkl Hunajaa
1rkl Maissijauhoja
Murutaikina:
100g Kookosöljyä
2dl Kaurahiutaleita
1,5dl Kauraleseitä
1rkl Hunajaa
Pilko kuoritut raparperit ja laita ne öljytyn piirakkavuuan pohjalle. Laita kulhoon maustamaton jogurtti, 1 rkl hunajaa, maissijauhot sekä haarukalla soseutettu banaani. Kaada raparperien päälle.
Sekoita murutaikinan ainekset ja ripottele päälimmäiseksi. Paista 175 noin15-20minuuttia.
Herkku on valmis!