Tietoja Minusta

Olen Sini Varpi-Rämö ja asustelen Raision Metsäkallassa. Hoitohuone Sinja sijaitsee kotimme yhteydessä. Perheeseeni kuuluu aviomieheni Jarnon lisäksi kaksi lasta, joista toinen on jo lentänyt pesästä.

Alkuperäiseltä ammatiltani olen toimintaterapeutti. Lasten myötä päätin hetkeksi jäädä kotiin töihin ja ryhdyin yksityiseksi perhepäivähoitajaksi. Lasten kanssa työskentely oli niin mukavaa, että hetki venyi lopulta 11,5 vuodeksi.

Oma terveys ja hyvinvointi alkoi kiinnostaa, kun huomasin miten ruokavaliota muuttamalla pystyin kohentamaan vointiani huomattavasti. Olin lapsesta asti kärsinyt kaikenlaisista hengitystie-elinten sairauksista ja ne loppuivat kuin seinään, kun lopetin maitotuotteiden käytön vuonna 2007. Selkärankareumadiagnoosin saadessani 2010, oli jo selvää, etten halua lääkitystä, vaan koittaa taas ruokavaliolla korjata tilannetta. Jätin punaisen lihan pois ruokavaliosta ja lisäsin rutkasti ravintolisiä ja sain “selätettyä” näillä konsteilla reuman oireet.

Hyvinvointiyrittäjyys tuli kuitenkin elämääni vasta reikin myötä. Sain sähköpostiini alkuvuodesta 2013 mainoksen, jossa tarjottiin reikihoitoa. En oikein tiennyt mitä se on, mutta päätin kokeilla. Kokemus oli niin sykähdyttävä ja rentoutumisen tila niin syvä, etten moista ollut ennen kokenut. Halusin samantien itse päästä reikihoitajaksi, jotta voisin antaa samanlaisen mullistavan kokemuksen jollekin toiselle.

Reiki vei heti mennessään ja olen käyttänyt siitä lähtien sitä liki päivittäin joko hoitaen itseäni tai muita. Ostin detox -ionikylpylaitteen, kävin shiatsuhieronta- ja meridiaanikurssit ja pikkuhiljaa alkoi tuntua siltä että hyvinvointiyrittäjyys on se minun juttuni. Myöhemmin on tullut vielä käytyä Pranic Healing -peruskurssi, kuumakivihieronnan-, intialaisen päähieronnan ja imukuppihieronnan kurssit.

Vuosi 2018 toi haasteenaan Akustukusneurinooman eli  hyvänlaatuisen aivokasvaimen. Kasvaimen suureen kokoon nähden koen selvinneeni vähäisin vaurioin. Hieronnat olen tosin joutunut jättämään valikoimastani pois. Kasvainta jouduttiin uudelleen poistamaan syksyllä 2020. Jälkimmäinen leikkaus toi mukanaan kasvohalvauksen sekä hieman lisääntynyttä ”aivoväsymystä”.  Kahden näin ison leikkauksen jälkeen koen kuitenkin toipuneeni melko hyvin. Olen vakuuttunut, että terveellisellä ruokavaliolla, ravintolisillä, energiahoidolla ja positiivisella elämänasenteellani on ollut iso vaikutus toipumiseeni.

Olen vahvasti sitä mieltä, että kukin voi itse vaikuttaa suuresti omaan vointiinsa. Siinä kohdin, kun tuntuu ettei omat konstit riitä tai ne eivät olekaan toimivia oman hyvinvoinnin ja elinvoimaisuuden ylläpitämiseksi, niin mielelläni tulen avuksi. Sekä omasta että toistenkin hyvinvoinnista huolehtimisesta on tullut minulle sydämen asia.

img_3021-2-182x300